Duurzame Hoody Bedrukt Met Logo

Published Apr 23, 21
7 min read

Duurzame Kleding - Ontdek De Leukste Webshops

In die tijd leerde hij zijn partner Yvette van den Bergh kennen. Zij zegde al gauw haar baan als onderwijzeres op om te helpen met de productie, en werd mede-eigenaar van het bedrijf.‘In het begin was het best moeilijk om aan materiaal te komen’, vertelt Van Middelkoop. ‘Er waren nog weinig duurzame textielsoorten beschikbaar en de productiekosten waren hoog.’ Alle textiel van De Katoenfabriek is fairwear gecertificeerd, biokatoen, bamboe en eucalyptus.

Eigen ontwerp ‘Wij zijn iets duurder dan een niet duurzame textieldrukkerij, maar de kwaliteit van onze shirts is veel hoger’, stelt Van Middelkoop. ‘Ik zie nog steeds mensen rondlopen met shirts van zes jaar geleden, die herken ik aan het ontwerp.’ Die ontwerpen zijn allemaal van Van Middelkoop en Van den Bergh zelf – ‘zij tekent veel, ik doe alles op de computer’. Borduren is niet duur, maar duurzaam.

Duurzame Tassen Bedrukken - Duurzaam Drukwerk

Al merken we wel dat we meer aanloop hebben sinds we in het centrum zitten.’De Katoenfabriek verhuisde een paar jaar terug naar een groter pand aan de Oudegracht. In de winkel annex werkplaats wordt naast de producten voor het eigen label – behalve shirts onder meer tassen en buttons – het drukwerk in opdracht geproduceerd.

‘De groene sector is nog steeds groeiende: we verkopen steeds meer in de winkel en via de webshop. Dat onderdeel willen we nu uitbreiden. Bijvoorbeeld met een aparte webwinkel voor rompertjes, ons best verkopende product.’Toch heeft Van Middelkoop niet de ambitie om De Katoenfabriek veel groter te laten worden. ‘Het moet behapbaar blijven.

Duurzaam Textiel - Vanuit Voorraad Of Op Maat Gemaakt

Als we nog meer groeien, kunnen we niet meer zelf ontwerpen en drukken. En dat vinden we nu juist zo leuk. Bovendien is duurzame productie op grote schaal nog lastig. Op deze manier weten we zeker dat het goed gaat.’.

De kwaliteit van kleding daalt. En het aantal kledingstukken dat men koopt en verkoopt, stijgt naar buitengewone hoogtes. Grote ketens staan steeds minder stil bij waar mode volgens ons om draait: jezelf onderscheiden en items aanschaffen waar je jarenlang van kan genieten. Ecologische textieldrukkerij? Duurzaam kleding bedrukken?. Het moet allemaal steeds sneller en méér zijn.

Eerlijk Winkelen

Milieuvriendelijke Bedrukking Op Fair Trade KledingDuurzame Relatiegeschenken Bedrukken - Eco Artikelen

Donkere tijden doen immers verlangen naar een betere wereld - Bedrukken of borduren. Veel bedrijven willen nu écht de knop om zetten. Zelfs grote merken als Giorgio Armani, Dior en Acne Studios komen in actie door de brief te ondertekenen. Sander Lossie, directeur van House of U, legt uit waarom hij de petitie heeft ondertekend.

Duurzame Textieldrukkerij - KatoenfabriekDuurzaam Geproduceerde Kleding In 2021 - Kleding, Biologisch

Nazareth - Een onafhankelijke jury heeft textieldrukkerij Fabric gekroond tot ‘duurzame helden’ van Nazareth. Het atelier in Eke-Nazareth zet eerlijke arbeid en ecologie voorop. “Ook voor onze eigen gezondheid werken we liever met veilige stoffen, zonder zware metalen”, zegt Kristof Thienpont (42). Het was een bescheiden begin voor ondernemerstrio Thienpont, Laurent Lampaert (39) en Daan Imschoot (43). Duurzaam Drukwerk Online Laten Maken? - Geheel op Maat.

Duurzaam Bedrukken Van Kledij En Gadgets

Duurzame Textieldrukkerij - KatoenfabriekDuurzame Relatiegeschenken Bedrukken Met Logo

Onze productiehal is een ware fabriek en bestaat uit een industriële Zeefdruk carrousel, DTG printer, UV Printer, Borduurmachine en een Transfer drukmachine (Zeef, Flex, Flock) . Mailt u gerust om een afspraak te maken om alle mogelijkheden te bekijken!.

Reklatex is de specialist in bedrijfskleding en promotietextiel. In onze fabriek in Eindhoven bedrukken en borduren wij uw werkkleding. Tevens kunnen wij kleinere oplages digitaal printen informeer naar de mogelijkheden en de beste prijs. Reklatex levert u kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Wij zijn werken met de nieuweste machines , vragen u altijd of ‘alles naar wens’ is en wij hebben een uitgebreid klantenbestand (Duurzaamheid in drukwerk - Wij staan voor duurzaam).

Duurzame Textieldrukkerij

Bij www. groenewas.nl kun je terecht voor duurzaam textiel in aantallen vanaf 10 stuks. Het textiel kan zowel blanco als door ons vakkundig bedrukt met milieuvriendelijke waterbasis zeefdrufinkten geleverd worden. Kenmerkend hiervoor is dat de inkten 'in de stof liggen' in plaats van 'erop'. Kortom bij groenewas kun je op betaalbare en mens en milieuvriendelijke wijze aan unieke gepersonaliseerde kwaliteitskleding komen.

In onze webshop vind je onze eigen collectie: “Bee Lucky” en “Bicycle Lovers”. Hier vind je T-shirts, Tassen en Sweaters voor groot en klein. Hand-bedrukt en ontworpen in het Sillyscreens atelier in Utrecht - print on demand Nederland.

Duurzame Relatiegeschenken Bedrukken Met Logo

Duurzame Bedrijfskleding Kopen? Eigen Logo DrukkenDuurzame Relatiegeschenken Bedrukken - Eco Artikelen

Kleding bedrukken kan bij Groenewas Textieldrukkerij in Nijmegen. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de zeefdrukkerij. In die jaren hebben we een stevige naam opgebouwd. Eerst in Nijmegen, maar inmiddels ook ver daarbuiten. We zijn begonnen in de creatieve sector. Bandjes, bands, festivals en culturele activiteiten, daar liggen onze roots en nog altijd ons hart. 20 Duurzame Kledingmerken Die Als Gegoten Zitten.

Vanuit deze creatieve hoek zijn we verder gegroeid, eerst naar de horeca en van daaruit verder naar de sportvelden, de kleine- en grote ondernemers, de instellingen en kledingmerken. Je kleding bedrukken kan bij ons in Nijmegen Ben jij op zoek naar een betrouwbare en duurzame drukkerij? Laat je kleding bedrukken bij Groenewas in Nijmegen. Stanley/Stella.

Duurzame T-shirts Drukkerij Op Biologische KatoenDuurzaam met oog op langdurige kwaliteit. Duurzaam in de manier waarop wij werken. Met biologische materialen en watergedragen inkt. We denken proactief mee met onze klanten, zijn altijd bereid net dat beetje extra te doen en zorgen zo voor prettige langdurige samenwerkingsverbanden. Laagdrempelig, persoonlijk en met karakter. Duurzaam bedrukken, het lijkt een tegenstrijdige combinatie. Duurzame kleding - ontdek de leukste webshops.

Voor ons is duurzaam bedrukken vanaf dag één eigenlijk een heel logische keuze geweest. We hebben er dan ook alles aan gedaan om in de hele keten met aandacht te kijken naar waar de verbeteringen te behalen zijn. Goed en eerlijk duurzaam bedrukken Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke druktechnieken bij voorkeur op biologisch katoen en andere, natuurlijke stoffen die gecertificeerd zijn door bijvoorbeeld de Fairwear foundation, of het GOTS eco keurmerk voor biologisch textiel dragen.

Duurzame Hoody Bedrukt Met Logo

Inkt met minder schadelijke stoffen, die op lagere temperaturen droogt. Ook daar halen we milieuvoordeel. De Vasim, waarin wij gevestigd zijn, heeft daarnaast flink geïnvesteerd in zonnepanelen waar we een groot deel van onze energietoevoer uithalen. Kortom, duurzaamheid in drukwerk, daar staan we voor. In deze branche die hier duidelijk zijn uitdagingen in ondervindt, proberen we door kritisch naar ons hele proces te kijken, toch ons steentje bij te dragen aan een zo laag mogelijke milieubelasting - 20 Duurzame Kledingmerken Die Als Gegoten Zitten.

U heeft een drukker nodig voor het bedrukken van T-shirts? Wij staan erom bekend dat wij hoogwaardige kwaliteit leveren met snelle levertijden. Ecologische textieldrukkerij. Veel mensen komen dan ook naar ons toe met een eigen design om dit op T-shirts te laten bedrukken. Voor iedere klant en budget kunnen wij de juiste oplossing.

Duurzame Bedrukking - Bedrukken Van Je Logo

Geen eigen ontwerp? In onze drukkerij hebben wij tevens een creatieve studio waarin wij niet alleen uw aangeleverde ontwerpen verwerken, maar ook het creatieve artwork voor u kunnen ontwerpen. Ook in dit proces zijn wij u zo snel mogelijk van dienst. Visualprint is een textieldrukkerij en gevestigd in de gemeente Leidschendam-Voorburg - Duurzaamheid bedrukken - Al vanaf 5 stuks.

Maar ook buiten deze regio kunnen wij u natuurlijk van dienst zijn! Wij begrijpen dat u uw logo of merk wilt promoten op kleding of artikelen dat het beste bij uw onderneming past, daarom kunnen wij bedrukken en/of borduren op o. a. de volgende artikelen: T-shirts, poloshirts, overhemden, sweaters, truien, hoodies, fleece, caps, mutsen, beanies, snapbacks, jassen, bodywarmers, tassen, broeken, sokken, schorten, kokskleding, handdoeken, badjassen, sportkleding en werkkleding.

Duurzame Kleding En Borduren

interactieLive zeefdrukken is een interactieve manier om interactie te krijgen met je publiek op festivals, openingen en andere activaties - Organic T-shirts bedrukken - biologisch. Vanuit onze mobiele installatie zeefdrukken wij o. a. shirts en tassen ter plekke, dit zorgt altijd voor een hoop bekijks!.

Navigation

Home